Dé 7 stappen naar meer klanten2017-12-15T08:29:25+00:00
Dé 7 stappen naar meer klanten

Online marketing is voor veel ondernemers een enorme berg. Alles bijhouden en toepassen is echt een ware beproeving. Je boekt al leuke resultaten, maar je hebt het idee dat er nog veel meer in zit, maar HOE pak je dat nu professioneel aan.

Kortom, herken jij dit?

 • Je wilt je onderscheiden ten opzichte van je concullega, maar weet niet hoe je dat goed aanpakt.

 • Je raakt soms ook de weg kwijt in alle mogelijkheden om nog zichtbaarder te worden online. Je vraagt je regelmatig af of het niet slimmer kan.

 • Je wilt het professioneler aanpakken, maar hoe kies je nu de volgende stap die bij jou past?

Nee, online marketing is soms best een uitdaging.
Ik hou van uitdagingen:)

Ja, ik wil mijn online marketing professionaliseren

Je kunt prachtige resultaten behalen met online marketing en daar kan ik je heel goed bij helpen. Ben jij dé ondernemer die zelf aan de slag wilt met mijn stappen, dan is dit online programma ideaal voor jou. Ik vertel je namelijk de stappen die ik heb gezet in het afgelopen jaar. Ik leer je hoe ik in 1 jaar mijn online bedrijf opbouwde en hoe ik van 0 naar meer dan 1000 e-mailadressen ging en hoe ik nu lekker kan leven van mijn bedrijf. Ruim 90% van mijn klanten vind mij online. Hoe ik dat gedaan heb? Dat heb ik helemaal uitgewerkt in dit online programma.

Enthousiaste deelnemers 

“Ik zie nu al meer verkeer naar mijn website. Mijn berichten bereik schiet omhoog. En gister 3 nieuwe mensen die meer informatie willen over hoe ik ze kan helpen. Toeval? Ik denk het niet. Dit is nog niet eerder voorgekomen. Ik merk dat ik nu richting de juiste snaar ga bij mijn doelgroep.”

Wat je nodig hebt om online succesvol te zijn, is:

 • Stap 1: Maak een plan, zodat je een houvast hebt om meer klanten te krijgen.

 • Stap 2: Onderscheid jezelf, zodat klanten voor jou kiezen in plaats van voor je concurrent.

 • Stap 3: Focus op de groei van jouw mailinglijst; the money is in the list!

 • Stap 4: Wees consistent, zodat jouw klanten je herkennen en regelmatig zien.

 • Stap 5: Zorg voor sociaal bewijs en overtuig je nieuwe klanten met ervaringen van je bestaande klanten.

 • Stap 6: Structureer je online zichtbaarheid en wees consistent. Ik leer je hoe je dit slim aanpakt!

 • Stap 7: Durf te investeren en leer hoe je iedere euro omzet in meer waarde.

Wil jij nog zichtbaarder worden en meer online klanten krijgen?

Meld je nu aan!

Ik ga je 1 week lang uitdagen om nog zichtbaarder te worden online. Iedere dag ga ik je motiveren en inspireren met kleine opdrachten die jij direct kunt uitvoeren. 

Dit levert het jou op:

 • Een plan van aanpak waarmee jij je onderscheidt van de concurrent

 • Inzicht hoe jij zelf eenvoudig nog zichtbaarder kunt worden online

 • De techniek hoe jij jouw e-maillijst laat groeien

 • Hoe je zorgt dat klanten over je gaan praten

 • Je wordt online zichtbaarder, waardoor je meer herkend wordt

Enthousiaste deelnemers 

“Wow, I did it. Eigenlijk ben ik best trots op mezelf, ik heb eens iets afgemaakt. Veel challenges of webinars etc. vervelen me en dan haak ik voortijdig af. De 7 stappen waren juist goed te doen. Jouw video’s zijn duidelijk en niet te lang. De opdrachten overzichtelijk en direct toepasbaar. Dank je wel Marieke van Nispen! Ik heb de focus nu goed, ben echt aan het werk met jouw stappen en volgende week begin ik met het schrijven van mijn weggever.”

Als je meedoet krijg je:

 • 1 week iedere dag een video met uitleg, die je direct kunt toepassen.

 • Elke dag een opdracht die jou helpt om je online zichtbaarheid te vergroten, waardoor je meer klanten krijgt.

 • Toegang tot een besloten Facebook groep waar je 24/7 je vragen aan mij kunt stellen.

Over Marieke 

Ik ben Marieke van Nispen, eigenaar van De Marketing Assistent. In 10 maanden tijd heb ik een goedlopend online bedrijf opgebouwd, waarmee ik nu een goed inkomen verdien en ruim 90% van mijn klanten mij online hebben gevonden. Ik ben van 0 naar meer dan 1.000 e-mailadressen op mijn lijst gegaan en van 0 naar meer dan 1.000 fans op Facebook.

Tijdens gesprekken met ondernemers kreeg ik veel vragen hoe ik in zo’n korte tijd zo succesvol was geworden. Die kennis en ervaring wil ik ook met jou delen. Met dit online programma wil ik jou helpen om nog zichtbaarder te worden en een succesvol online bedrijf te bouwen. Ik ben praktisch ingesteld, concreet en to the point.

Enthousiaste deelnemers

“Vol vertrouwen ben ik begonnen aan dit online programma voor meer klanten. De 7 stappen worden kort en duidelijk uitgelegd. De waarde ervan is groot. Het geeft je praktische tips en inzichten. Voor mij een perfecte basis om vanuit verder te gaan! En de reacties die ze gaf in de bijbehorende FB groep waren altijd to de point en zinvol. Een echte aanrader.”

Manon van der Heijden - Lodder, Praktijk uitzicht door Inzicht

Zorg dat je nog zichtbaarder wordt en meer klanten krijgt!

Jij kunt nu voor slechts 47,- meedoen. 
Ja, je leest het goed! En deze investering heb je zo terugverdiend met alles wat ik met je ga delen.

Meld je aan en start direct!

Ja, ik doe mee en meld mij aan