Ervaringen2018-10-29T12:26:38+00:00

Ervaringen van klanten

“De uitdaging die ik had binnen mijn bedrijf was het gebrek aan tijd en structuur om projecten uit te rollen zoals ik dat wilde. Mijn doel was om nog meer werk bij freelancers neer te leggen om mijn bedrijf op te kunnen schalen. Wat me meteen opviel bij Marieke was haar snelle en heldere manier van communiceren. Dit en haar ervaring met internetmarketing deed me besluiten met haar samen te werken.”

“Wat me aanspreekt in de aanpak van Marieke is dat ik alles bij haar kan neerleggen en weet dat het geregeld wordt, ze is hierin proactief. Ik ben zelf heel chaotisch en Marieke is juist gestructureerd, daarom is zij binnen het bedrijf een waardevolle aanvulling. Alles is op tijd af en ik ervaar minder werkdruk en stress. Wanneer ik ideeën die nog in mijn hoofd zitten met haar deel, pakt zij het concreet op binnen mijn internetmarketingstrategie. Voor mij is de rol van Marieke dan ook niet zozeer die van een assistent, maar meer die van een online marketing projectmanager.”

“Sinds Marieke voor mij aan het werk is gegaan loopt de communicatie tussen de freelancers veel beter, waardoor ik meer ruimte heb om me bezig te houden met de belangrijkste zaken binnen mijn bedrijf. Hierdoor produceren we momenteel superveel en kan ik meer projecten oppakken. Ik denk dat iedere ondernemer iemand als Marieke naast zich zou moeten hebben staan. Iemand die ‘to the point’ is, praktisch, het overzicht houdt en zaken naar de praktijk kan vertalen. Wat ik in de toekomst nog wil bereiken? Ik ben momenteel echt ‘on top of the game’ en samen met Marieke klaar om nog meer impact met mijn bedrijf te maken.”

Dennis van LeeuwenDennis van Leeuwen, Studio Maestro

“Marieke ontzorgt ons op het gebied van uit te voeren marketing taken. En hoe! Ik hou mij graag bezig met onze core business en tegelijk is het belangrijk de marketing van ons bureau niet te laten versloffen. Dankzij Marieke lukt dat en scheelt ons dat één personeelslid. Marieke houdt mij op zeer prettige wijze scherp; taken die ik moet doen zet ze voor mij klaar, af en toe krijg ik een gentle reminder en herinnert ze mij eraan dat dit echt belangrijk is EN ze geeft me goud eerlijke en zakelijke feedback op wat ik haar aanlever. Tegenwoordig wil iedereen marketing goeroe zijn maar wat ik nodig heb is de hands on ondersteuning van een marketing assistent. Iemand die zorgt dat het gebeurt en ons aanvult op wat wij nodig hebben. Pro-actief is Marieke mij altijd een stapje voor. Daarbij levert Marieke kennis en ervaring, leert ze ons de dingen zelf te doen en denkt ze actief mee: ook in hoe wij ons marketingbudget zo verstandig mogelijk inzetten. “

Jeanette van Stijn, Enneagram Nederland

Marieke assisteert mij al enige tijd in mijn marketingactiviteiten met het beheren van mijn community, landingspagina’s maken, Facebookmarketing en blogartikelen schrijven. Marieke is pro-actief, creatief, voortvarend en ik kan helemaal van haar op aan. Ze staat open voor en acteert snel en bevredigend op feedback. Doordat Marieke taken van me overneemt kan ik me concentreren op creatie en presentatie, de dingen die ik het liefste doe. Ik beveel De Marketing Assistent van harte aan, ik ben in ieder geval heel blij met haar.

Anne Raaymakers, Fanfactor

Marieke is gewoon lekker praktisch. Ze ontzorgt ons bij de complete online marketing aanpak, van strategie tot praktische uitvoering. In het begin zit ze even in de abstractiefase maar daarna is het echt een aanpakker en ze schakelt snel. Snelheid en kwaliteit zijn voor mij belangrijk en Marieke is hier goed op ingespeeld. Ze heeft voor ons onder andere een funnel gecreëerd voor de website, zowel in de structuur van de website als aan de communicatie kant, door het aanpassen van onze teksten bijvoorbeeld. Ook heeft ze de inzet van LinkedIn en Facebook structureel ingericht. Marieke draagt er aan bij dat onze e-books en brochures vaak worden gedownload, dat onze blogs veel traffic naar de website genereren en dat de naamsbekendheid van PER4MANCE steeds groter wordt.

Marcel van WiggenMarcel van Wiggen, PER4MANCE

Bij Reflectit helpen we onze klanten met het inzetten van communicatie als belangrijkste succesfactor voor hun bedrijf om zich onderscheidend en succesvol te kunnen profileren. Een van de profileringstools die wij daarvoor gebruiken, is e-mailmarketing. Daarmee komen wij zelf een heel eind, maar soms hebben ook wij aanvullende expertise nodig voor bijvoorbeeld het inrichten van ingewikkelde automatische campagnes.  Voor dergelijke specialistische kennis doen wij graag een beroep op Marieke van Nispen van De Marketing Assistent.

Marieke heeft zich gespecialiseerd in online marketing en weet ontzettend veel van e-mailmarketing en social media marketing. Er is een fijne klik en we kunnen altijd rekenen op 100% inzet van Marieke. Ik ben erg blij met Marieke als teamlid en weet zeker dat nog veel meer succesvolle ondernemers de weg naar Marieke gaan vinden. Want wie wil er nu niet een professionele Marketing Assistent?

Sonja Schaap, Reflectit

Ik heb de hulp van Marieke ingeroepen om mijn groeiplannen te kunnen verwezenlijken. Mijn onderneming liep wel, maar het was tijd voor de volgende stap. Daarbij hoorde ook toegeven aan mijzelf waar ik nog niet goed in was en waar ik hulp bij nodig had. Voor mij was dat voornamelijk het verbeteren en verdiepen van interacties met mijn Facebook volgers en email lijst. Hiervoor komt de kennis en ervaring van Marieke zeer van pas, ze weet precies wat ik nodig heb en is zeer prettig om mee samen te werken.

Ik heb nu een heel helder beeld van mijn doelgroep, hoe ik deze met de juiste woorden kan aanspreken en hoe ik mijn hele online marketing strategie hierop aan kan passen. Ik raad Marieke dan ook van harte aan voor zowel startende ondernemers als ook voor die ondernemers die nu serieuze stappen willen maken met hun bedrijf.

Ik wilde zoveel bereiken met mijn werk, maar ik verdronk in alles wat ik moest doen, wilde doen, wat handig was etc. Ik had er de tijd niet voor, de kennis niet voor en heel eerlijk, ik had er vaak ook echt geen zin in. 

Maar om succesvol te zijn als coach, moet je leren denken als een ondernemer. En als ik mijn klanten dit vertel, moet ik dat op z’n minst ook zelf doen. Toch? Ideeën voor blogs had ik genoeg, ideeën voor video’s kwamen van alle kanten, ik had stapels en stapels met mooie dingen te vertellen aan mijn klanten. En ik zocht hulp hoe ik dat op de beste manier kon doen, met het meeste bereik én met voor mij de minste tijd en moeite.
 
Hoe ga ik het slimst om met social media? Wat is de beste manier van m’n nieuwsbrief versturen? Welke mogelijkheden zijn er nog meer om zichtbaar te worden? En vooral: kun jij dat voor mij doen alsjeblieft? Na een oproep in mijn netwerk in de trant van ‘HELP MIJ’ kreeg ik al snel de tip om contact op te nemen met Marieke. En dat was zoals ze dat noemen ‘een schot in de roos’.
 
Ze begreep precies waar ik mee worstelde en we hadden binnen no-time een briljante samenwerking. Ik werkte de ideeën uit en Marieke zorgde ervoor dat ik overal te zien was. En voor de paar dingen die ik wel zelf wilde blijven doen had ze hele concrete tips. Marieke denkt verder dan waar je zelf opkomt en dat maakt de samenwerking zo waardevol.
 
Inmiddels is mijn e-mail lijst gegroeid met bijna 60%, heb ik daardoor nieuwe klanten binnengehaald, heb ik een duidelijk stappenplan wat ik per blog kan doorlopen voor maximale zichtbaarheid en is dit nog maar het begin! Nadat Marieke twee succesvolle Facebook advertentie campagnes heeft begeleid, gaat ze mij helpen om mijn weggevers te promoten en ik kan niet wachten.
 
Is jouw droom groter dan de tijd die je kunt besteden? Ben je klaar voor de stap van hobby naar bedrijf en mag de hele wereld zie wie je bent en wat je doet en waarmee jij een verschil kunt maken? Zorg dat je Marieke binnenhaalt in je team! En dan niet ons de schuld geven dat je het ineens zo druk hebt met al je klanten 😉
Divera van der ElstDivera van der Elst, Divera.nl

Ik had Marieke een aantal keer op Facebook voorbij zien komen. Ze maakte me nieuwsgierig, dus bezocht ik haar website om te kijken of ze mij kon helpen mijn Facebookpagina nieuw leven in te blazen. Ik heb genoeg te vertellen, maar ik kom er qua tijd gewoon niet aan toe om content te maken. Het was voor mij best even spannend om iemand anders toegang te geven tot mijn Facebookpagina. Dat heeft me wel even doen twijfelen, maar we hebben via Skype een ontzettend leuk kennismakingsgesprek gehad, daarna was ik ‘om’ 🙂

Marieke is eerlijk, staat open voor mijn ideeën en schakelt enorm snel. Ze begrijpt precies wat ik op mijn Facebookpagina wil uitstralen en inspireert me om zelf ook leuke en nieuwe content te bedenken. Ik merk dat het bereik van mijn pagina toeneemt en dat er meer reacties komen. Mijn Facebookpagina is weer tot leven gekomen! Het liefst zou ik haar voor mezelf houden, maar vooruit … ik beveel Marieke van harte aan!

Rosanne van StaalduinenRosanne van Staalduinen, Buro Staal

Marieke heeft mij erg goed geholpen bij het opzetten van mijn reclamecampagne/promotie. Zeer kundig, denkt heerlijk mee. Kortom een aanrader om Marieke in te schakelen om je promoties naar een hoger niveau te brengen.

Ik vind de ondersteuning, het creatief meedenken, de kritische vragen en de geweldige oplossingen van Marieke ieder keer weer een cadeautje. Ik ben blij dat ik steeds bij haar terecht kan. Vergis je niet… als je Marieke een vraag stelt, dan heb je binnen no-time een bruikbaar antwoord retour. Heerlijk!

Esmeralda KortewegEsmeralda Kortewg, De Gelukkige Loopbaan

Voordat ik met Marieke ging samenwerken was zowel mijn administratie als mijn marketing nogal chaotisch, niet goed georganiseerd. Het voelde allemaal als ‘veel’ en ‘belastend’. Ik werk prettig samen met Marieke. Ze werkt duidelijk en gestructureerd en ze komt altijd haar afspraken na. Indien het een hele enkele keer niet lukt, communiceert ze daar tijdig over. De grootste winst voor mij is toch echt wel dat Autorespond nu helemaal op poten staat. Het helpt me enorm bij mijn marketing-mails en ook bij mijn administratie. Ik zou deze samenwerking aan veel beginnende ondernemers willen aanbevelen. Marieke heeft zowel veel kennis over het marketing gedeelte als over het opzetten, inrichten en werken met Autorespond. 

Linda HoebenLinda Hoeben, Linda Hoeben

Marieke heeft mij enorm geholpen. De communicatie verliep vlot en prettig. Ze is ontzettend daadkrachtig en betrokken bij het geheel. Ze is zeer deskundig, creatief en flexibel. Ze denkt met je mee en heeft in een zeer korte tijd een ‘topprestatie’ geleverd. De service van De Marketing Assistent is accuraat, zeer klantgericht en super snel. Ik ben zeer enthousiast over De Marketing Assistent, zeker een aanrader. Heel hartelijk dank voor het maken van mijn Facebook pagina. Het ziet er fantastisch uit, complimenten! Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Dank je wel!

Joke ThoonenJoke Thoonen, Toon Jouw Talent

Voor ik met Marieke ging samenwerken, wist ik niet hoe Social Media werkte. Ik vond het erg veel werk om het zelf uit te zoeken en had een stok achter de deur nodig om Social Media in te zetten om meer zichtbaar te worden voor mijn klanten.

Marieke werkt tijdens haar programma pro-actief en laat mij stappen zetten in mijn marketing en profilering. Als je je niet meer overweldigd wilt voelen en samen stappen wilt zetten met een expert; dan kun je dat vanaf nu samen met Marieke doen. Zij weet alles over online marketing. Ik ben blij dat ik je heb gevonden!

Susan van DelftSuzan van Delft, Perron Zes

Toen ik Marieke leerde kennen viel zij mij op door haar gedrevenheid en enthousiasme. De keus was dan ook snel gemaakt toen ik op zoek was naar iemand. Marieke heeft ons onder andere geholpen bij het aanpassen en optimaliseren van onze website.
Ze werkt doelgericht, stelt de juiste vragen en ze komt met suggesties die mij ook weer aan het denken zetten en verder helpen.Doordat Marieke de taken snel en efficiënt oppakt kan ik mij met een gerust hart focussen op de verkoop van onze badmeubelen. Marieke, De Marketing Assistent kan ik iedereen dan ook van harte aanbevelen.

Ervaringen Esther van WesenbeeckEsther van Wesenbeeck, Zebra Design

Marieke is de afgelopen periode flink aan de slag gegaan met mijn online zichtbaarheid. Ze heeft hierbij een nieuwe website gemaakt, een mooie huisstijl ontwikkeld en de marketinguitingen vormgegeven. Marieke schakelt zeer snel, denkt goed mee en zorgt bovenal dat alle deadlines behaald worden. De Marketing Assistent is een echte aanrader voor ondernemers die ontzorgt willen worden met een professionele en zeer fijne aanpak.

Ervaring Laura van de LindeloofLaura van de Lindeloof, Assist Management

Nadat ik had besloten om na jaren interim op locatie te werken, meer online werkzaam te willen zijn moest ik natuurlijk ook werken aan mijn online zichtbaarheid. Dat gaat niet zomaar ‘even’, daarvoor dien je goed te onderzoeken hoe je doelgroep er uitziet en wat je met en bij die groep wilt bereiken. Hierbij heb ik de hulp van Marieke ingeroepen.

Marieke stelt kritische vragen en vraagt door. Hierdoor kom je vlot tot de kern van je doelgroep, waardoor je je boodschap nog beter kunt definiëren. Iedereen weet dat dat van cruciaal belang is om de juiste klanten te werven. Daarbij is zij een hele fijne sparringpartner, prettig in de omgang en houdt ze mij goed bij de les. Ik kan Marieke absoluut aanraden als je hulp zoekt op het gebied van online marketing. Ze heeft haar sporen op dit gebied ruimschoots verdiend wat zich ook vertaalt naar haar eigen bedrijf, want haar bedrijf floreert en zij trekt voortdurend nieuwe en voor haar de juiste klanten aan. En dat is precies waar online marketing over gaat.

Sylvia Helder, Helder.

Marieke helpt mij én mijn klanten met Social Media ondersteuning. Zij komt zelf met ideeën en suggesties, geeft me een schop wanneer ik weer wat moet doen, houdt de planning van mijn klanten in de gaten en schrijft zelfstandig Social Media berichten over allerlei onderwerpen. Kortom, zij ontzorgt me op een manier waar ik heel blij van word. Ik hoop daarom nog lang op haar te mogen steunen.

Ervaring Willeke van den HeuvelWilleke van den Heuvel, Mijn Gereedschapskist

Marieke is DE Marketing Assistent als je het mij vraagt. In de afgelopen maanden heeft Marieke mij geholpen bij het verbeteren van mijn nieuwsbrief, het up to date brengen van mijn website en het uitzetten van een enquête. Daarnaast ondersteunt ze mij bij mijn Facebook advertenties. Marieke heeft een bijzonder goed gevoel voor detail, ze stelt de juiste vragen en ze denkt met mij mee. Hierdoor komt ze vaak met suggesties die mij weer verder helpen.
En voor mij is een zeer prettige sparring partner!

Ervaringen angelique cras 3waycoachingAngelique Cras, 3 Way Coaching

Ze heeft me met praktische tips geholpen om Nanny opvang aan huis ook op sociale media te profileren. Het heeft al zo goed gewerkt dat ik er nieuwe klanten mee heb bereikt. Dat motiveert!

Tessa van KaamTessa van Kaam, Nanny opvang aan huis