Je persoonlijke Marketing Assistent Marieke2017-03-28T13:12:25+00:00

Over mij

“Van hard werken is nog nooit iemand dood gegaan, maar er zijn nog zoveel meer leuke dingen in het leven”

Ik ben opgegroeid op een boerderij en dat was ook letterlijk hard werken. Ik ben dus gewend om mijn handen-uit-de-mouwen te steken en het is mij echt niet allemaal komen aanwaaien. Nee, helaas, ook ik werk er hard voor. Niets mis mee, maar naast hard werken zijn er nog heel veel andere leuke dingen in het leven.

Natuurlijk had ik voor de baan in loondienst kunnen kiezen, maar dat voelde niet goed meer. Dus in 2016 was het tijd voor de beste persoonlijke ontwikkeling ever, ondernemer worden. Ik wilde meer mensen helpen. Om mij heen zie ik ondernemers zo hun best doen om alles zelf te kunnen en te moeten weten.

En ja, ook ik heb meegekregen vanuit vroeger, dat je het zelf moet kunnen en heb de uitspraak “een slimme meid is op de toekomst voorbereid” heel vaak gehoord. MAAR….

Een slimme meid, vraagt hulp om beter te worden, om meer klanten te krijgen, om zaken sneller geregeld te hebben, zodat ze ook écht klaar is voor de toekomst.

Daarom ben ik gestart met De Marketing Assistent en vind ik het keer op keer geweldig om ondernemers te mogen coachen en ondersteunen met hun online marketing. Zodat ze niet meer zelf hoeven te worstelen met alle online mogelijkheden die er zijn. Ik help ze op weg met advies, techniek en ondersteuning. We doen het samen, zodat jij online meters kunt maken. Zo nodig ben ik je stok achter de deur, degene die jouw focus op het netvlies houdt.

Ik ben een online ondernemer en werk dus online. Mijn online marketing aanpak heeft zijn vruchten zeker afgeworpen. Ruim 90% van mijn klanten heeft mij online gevonden en zitten door heel Nederland en België. Wil jij meer zichtbaar worden en meer klanten krijgen? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen hoe ik jou het beste kan helpen! Ik kijk ernaar uit!

Met vriendelijke marketinggroet,

Marieke van Nispen

P.s De mooie foto’s zijn gemaakt door Miranda Koevoets.

Ik wil kennismaken