Facebook Advertentie Training2018-07-13T12:10:18+00:00
Marketing Power Boost
  • Wil je meer resultaat behalen uit je Facebook advertenties, maar heb je geen idee hoe je dat moet doen?

  • Vind je het lastig om je ideale doelgroep te vinden op Facebook?

  • Kost Facebook Adverteren je vooral geld, maar levert het nog weinig op?

  • Kost het je nu vooral veel tijd en frustratie?

De Facebook Advertentie Training is gericht op Doen!

Niet praten maar doen!

Facebook adverteren levert heel veel op, leer het tijdens een 1 op 1 training

  • Leer precies wat je moet doen met jouw Facebook advertenties!

  • Leer hoe jij jouw ideale doelgroepen bereikt!

  • Maak vanaf nu advertenties die resultaat opleveren!

  • En leer hoe jij jouw campagnes kunt monitoren en bijsturen!

Enthousiaste reacties van klanten

“Bij Marieke kwam ik er achter dat mijn manier van FB adverteren een heeeeel stuk effectiever kan. Marieke heeft me goed op weg geholpen, zodat ik het nu zelf kan gaan starten. Dit met de filosofie: geef een man een vis en hij heeft een dag te eten, leer hem vissen en hij heeft elke dag te eten Marieke is kundig, rustig en duidelijk en kan alles zonder ingewikkelde termen uitleggen.”

Babs Mouton, Verhalenvinder
Babs Mouton
Marieke van Nispen

Gericht op jouw business

Een Facebook Advertentie training is gericht op jouw business. Waar sta je nu en waar wil je naar toe met het adverteren. Maar vooral waar loop jij op vast? Ik ga naast je zitten en ik laat het je zien! Geen woorden maar daden!

Tips en trucs

Facebook adverteren is niet zo moeilijk als je weet hoe je het slim kunt inzetten. Ik ga je leren hoe je dit doet. Samen gaan we aan de slag met jouw campagnes en geef ik je tips hoe jij Facebook voor je laat werken.  Na de Facebook Advertentie training sta je te popelen om aan de slag te gaan!

Enthousiaste reacties van klanten

“In juni heb ik bij Marieke een Facebook adverteren training gevolgd. Wat een eyeopener was dat! Daarvoor had ik zelf al wel wat uitgeprobeerd, maar met de uitleg en tips van Marieke kan ik nu veel gerichter en goedkoper mijn doelgroep bereiken. Marieke’s uitleg is duidelijk en heel praktisch. En dat het werkt, blijkt uit het resultaat. Zo heb ik binnen een jaar 1000 likes voor mijn EL4YU Facebookpagina bereikt!”

Ellen van Gils, EL4YU
Ellen van Gils

Stop!

Stop met het doen van de verkeerde dingen, maar verhoog je online zichtbaarheid en vergroot je e-maillijst met een 1 op 1 Facebook Advertentie Training!

Ik zet je weer op de goede weg zodat jij weet wat je moet doen! Bespaar kostbare tijd en geld en blijf niet langer aan rommelen zonder resultaat! Neem vandaag nog contact op om jouw sessie te reserveren zodat je (eindelijk) winst gaat halen uit je Facebook advertenties.

Vraag nu jouw 1 op 1 Facebook Advertentie training aan

De Facebook Advertentie training geef ik in mijn kantoor in Roosendaal.
Je mag mij gedurende 3 uur alles vragen op het gebied van Facebook Adverteren.
Ik ga je helpen!