De Nieuwsbrief Inspiratie Challenge2018-04-16T15:57:36+00:00

Herken je dit:

  • Lijkt het je enorm moeilijk om een e-mailstrategie te bepalen?
  • Heb je geen idee wat je elke keer moet schrijven?

  • Denk je dat je het niet vol kunt houden?
  • Denk je dat het je veel tijd kost?

Meld je dan snel aan voor De Nieuwsbrief Inspiratie Challenge 

dit veld niet invullen s.v.p.

E-mailmarketing met resultaat

Zonder plan gaat e-mailmarketing je niets opleveren. Met De Nieuwsbrief Inspiratie Challenge realiseer jij in één week jouw e-mailstrategie en jouw e-mailplanning voor het komende half jaar, zodat je gelijk goed van start gaat met jouw e-mailmarketing. Hoe fijn zou dat zijn? Je ontvangt zeven dagen lang elke dag een mail, waarbij je aan het eind van de week:

  • Weet wat e-mailmarketing voor je kan doen
  • Weet wat je mist als je het niet doet
  • Jouw e-mailstrategie helder hebt
  • Jij een overzicht van onderwerpen hebt voor het komende half jaar
  • Weet hoe jouw e-maillijst kan groeien.
  • Gewoon aan de slag gaat zonder twijfels

Dit vinden andere ondernemers van de Nieuwsbrief Inspiratie Challenge

Erg enthousiast geworden na de Nieuwsbrief Inspiratie Challenge. Marieke verstaat de kunst om op een heldere manier uit te leggen wat het belang is van een goede e-mailstrategie en geeft daarbij concrete voorbeelden. Daar heb je dus echt wat aan en kun je er direct mee aan de slag.

Helma Folman, Helma Folman
Wat een leuke challenge. De 7 dagen waren goed te volgen en ik heb meteen een agenda aangeschaft. Het doel van je dagen is bereikt, ik zit vol ideeën. Dankjewel voor de inspiratie.

De nieuwsbrief challenge is een fijne manier om je focus weer goed te krijgen en heeft mij zeker geholpen met het uitdenken van m’n strategie.

Bonny de Git, Uberleuk

Ik had me al eerder ingeschreven voor de Nieuwsbrief Inspiratie Challenge, vandaag ben ik er druk mee bezig geweest, bij de eerste twee mailtjes dacht ik **** dit kan ik niet! Maar daarna gaf Marieke mij met haar challenge echt inspiratie en heb ik inmiddels een heel blad vol met ideeën, nu nog de uitvoering, daar wordt aan gewerkt!

Melanie Verheijen, Offroad Dog

Meld je dus nu aan voor De Nieuwsbrief Inspiratie Challenge

Na één week heb jij genoeg inspiratie en een duidelijke planning om aan de slag te gaan met het versturen van jouw e-mailnieuwsbrief! Geen adhoc, nog even tussendoor nieuwsbrief meer, maar e-mailmarketing die jou helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Het is niet moeilijk. Echt niet. Iedereen kan het! Jij dus ook. Wil jij dat e-mailmarketing jou gaat helpen bij de groei van jouw bedrijf? Meld je dan snel aan voor de Nieuwsbrief Inspiratie Challenge.

Het is eenvoudig en volledig gratis. Het enige wat ik van je vraag is een kleine tijdsinvestering. Ga er voor en kom in actie. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen.

dit veld niet invullen s.v.p.