Online marketing coaching2018-02-21T17:46:34+00:00
Online marketing coaching

Herken jij de volgende situaties?

 • Ben je al een tijdje bezig, maar blijven je resultaten uit?

 • Denk je wat doe ik toch verkeerd?

 • Heb je het gevoel dat het beter en scherper kan?

 • Ben je ad hoc marketing beu?

 • Wil jij meer structuur in jouw online marketing?


Als enthousiaste ondernemer ben je gewend om alles zelf te doen.  Dus ook je online marketing. Maar je raakt behoorlijk gefrusteerd na het volgen van al die gratis challenges en webinars. Het klinkt allemaal heel logisch en makkelijk toepasbaar, maar het werkt niet. Het resultaat blijft uit, je agenda blijft leeg en in je omzet zit geen stijgende lijn

Wees gerust, je bent niet de enige ondernemer
die zich afvraagt of ze het wel goed doet? 

Stop met die losse flodders

Dat je ondernemer bent, wilt niet zeggen dat je alles alleen hoeft te doen. Je hebt inmiddels ervaren wat de resultaten daarvan zijn. Ben je klaar met het afschieten van losse flodders en maar iets doen?

Kies voor individuele coaching

Ga dan voor een online marketing aanpak die bij jou past en kies voor de 1 op 1 online marketing coaching met mij. Waarom?

 • Ik zorg voor een online marketing strategie die bij jou past en geen trucje is

 • Ik zorg ervoor dat jouw losse flodders, één geheel worden

 • Ik breng stap voor stap lijn in jouw online marketing

 • Ik zet jouw ideeën om in concrete actiepunten zodat je sneller resultaat boekt

 • Ik richt mij op jouw bedrijf en jouw online marketing

 • Ik help je met nieuwe ideeën om je omzet te verhogen

 • Ik vertel je niet alleen het wat, maar ook de hoe. Fijn hé? Lekker concreet en praktisch dus.

Ik motiveer je, blijf doorvragen en leg het duidelijk en in jip en janneke taal uit. Ik duw je niets door je strot, want dan hou je het niet vol. Het moet bij jou passen. Ik ben je vraagbaak, sparringspartner en stok achter de deur in één. Precies wat je nodig hebt?

Ervaringen van enthousiaste ondernemers

Linda de Boer

“Ik heb van Marieke geleerd dat het schrijven van plannen best wel handig is! Want door haar methode heb ik stap voor stap bepaald wat mijn doelgroepen zijn en wat de problemen van de doelgroepen zijn.  Hierdoor kan ik de mensen aanspreken op hun problemen. Marieke heeft mij laten inzien dat je de klant voorop moet stellen. 

Het is een online programma en in het begin had ik Marieke nog nooit in het echt gezien. Door haar aanpak merk je dat het gewoon werkt. Het is net alsof je bij elkaar zit.  Mijn ervaring daarvoor was altijd: “Hier heb je het programma en zoek het maar uit.”

Wat mij aanspreekt in Marieke is dat ze écht, 1-op-1 met jou gaat werken. Jouw bedrijf is belangrijk en daar richt zij zich op. Juist het persoonlijke is heel fijn.”

Linda de Boer, Any Dress
Jiska Bijvoet

“Ik ben heel blij met mijn beslissing om het Online Marketing Coachprogramma te volgen bij Marieke. Ze is behulpzaam en denkt graag met je mee. Zo wilde ik best blogs schrijven, maar waarover dan? Marieke had direct heel goede ideeën en moedigde me aan.

Ook om cases die ik wel in mijn hoofd had, maar nog niet in de praktijk had gebracht, wél op te schrijven. Voor mij een echte eyeopener! Marieke dacht dus ook inhoudelijk mee over mijn bedrijf. Het ging haar niet alleen om de bedrijfsprocessen, maar ook om mijn diensten.

Marieke is een doener. Zo gaf ze me inspiratie voor meer gratis weggevers dan alleen een E-Book. Dankzij haar praktische aanpak kan ik verder met mijn bedrijf.”

Jiska Bijvoet, Oog4kids

Hoe lijkt het je om:

 • Een heldere online marketing strategie te hebben die past bij jou en jouw bedrijf?

 • Haarscherp jouw ideale klant te hebben en weten hoe jij hier met jouw diensten op aan kunt sluiten?

 • Structuur te hebben in jouw online marketing, zodat je houvast hebt en het volhoudt?

 • Dat je weet hoe je met online marketing meer klanten krijgt, keer op keer?

 • Dat jij niet op zoek hoeft naar je klanten, maar dat zij jou zoeken, want jij bent dé expert?

Ik coach en begeleid je bij het maken van een online marketing strategie die bij jou past. Persoonlijke 1 op 1 coaching waarin we stap voor stap jouw ideeën concretiseren. Een duidelijke structuur ontwikkelen waarmee je resultaat boekt en meer klanten aantrekt. Heel praktisch en toegespitst op jouw bedrijf.  

Linda de Boer

Ervaringen van enthousiaste ondernemers 

“Ik was op zoek naar een manier om structuur in mijn online marketing aan te brengen, dat mistte bij mij heel erg. Ik kwam daar zelf niet uit. Het voornaamste wat ik van Marieke heb geleerd is: alles heel erg structureren in plaats van met losse flodders schieten en maar iets doen. Hierdoor kan ik mijn communicatie beter afstemmen op mijn doelgroep. Dit is een enorme bijdrage geweest. 

Ze heeft mij op het idee gebracht om een nieuw product te maken.  Ik heb haar idee geïmplementeerd en het werkt heel goed! Ik vond het fijn om iemand te hebben waarmee ik gewoon kan brainstormen. Zelf heb ik veel ideeën en Marieke komt dan met hele goede feedback. Of ze gaat iets dieper in op mijn idee om duidelijkheid te scheppen. Hierdoor kan ik eenvoudig een concrete actie inplannen. 

Haar reputatie heeft ervoor gezorgd dat ik contact heb opgenomen met Marieke. Zij werkt voor grotere ondernemers en daardoor zie je haar ervaring naar voren komen. Voor mij geeft Marieke houvast, structuur, opdrachten en ideeën die werken en resultaten opleveren!

Het individuele coachtraject

In het individuele coachtraject ga ik naast je staan en afhankelijk van jouw behoeftes krijg je concrete opdrachten in werkboeken om jouw online marketing aanpak steeds duidelijker te krijgen. Je hebt toegang tot een besloten Facebookgroep waar jij jouw online marketing vragen kunt stellen tussen de coachsessies door, zodat je snel door kunt met jouw plannen.

Ik ben Marieke van Nispen, eigenaar van De Marketing Assistent. Ik coach enthousiaste ondernemers om met online marketing een succesvol bedrijf op te bouwen. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, wil ik met jou delen.

Het is mijn missie om online ondernemen praktisch en toepasbaar voor iedereen te maken. Inmiddels vindt 90% van mijn klanten mij online en dat gun ik jou ook. In dit coachtraject ga ik jou dat ook leren, zodat jij weet en ervaart hoe jij meer omzet behaalt met online marketing. 

Marieke van Nispen
Lizzie Kamerling

Ervaringen van enthousiaste ondernemers 

“Ik dacht in het begin, ik heb helemaal geen budget om een marketingexpert in te huren, maar mijn bedrijf had dringend een boost nodig en dus een goed marketingplan. Ik wist dat het mij niet alleen zou lukken. Dat had ik al geprobeerd en dat was geen succes.  Daarom ben ik erg blij met Marieke, omdat ze meedenkt, ze expertise heeft op het gebied van online marketing en ik ze vertrouw.

In een korte tijd hebben we mijn doelgroep bepaald, heb ik mega veel ideeën voor blogs, heb ik een hele funnel neer kunnen zetten, van gratis dienst naar automation naar follow up en kan ik zeer binnenkort mijn betalend product lanceren. Zo ver zou ik niet geweest zijn als ik Marieke niet had gehad!

Het meest waardevol vind ik dat ze van voor tot achter meedenkt, dat ik met haar kan sparren, maar dat als het nodig is, ze de zaken over pakt. Haar kracht zit in het snel tot de kern komen en doorhebben wat nodig is of wat het beste zou werken. Ze pakt door, is flexibel en creatief in oplossingen. Ik hecht erg aan haar eerlijkheid. Marieke is recht door zee, lekker concreet en praktisch en altijd betrokken.

Lizzie Kamerling, Unique Pearl

De investering in jouw online marketing strategie

Het coachtraject is geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ben jij er klaar voor om werk te maken van jouw online marketing? Dan ga ik graag met je aan de slag! Neem contact met mij dan stuur ik je een intakeformulier. Op basis daarvan stuur ik je een concreet coachvoorstel en kunnen we snel aan de slag met jouw online marketing uitdagingen!

Ja, ik heb interesse in Online Marketing Coaching